Pramac Ducati

L’equip italià afronta la seva 20a campanya a MotoGP i la 17a com a estructura satèl·lit de Ducati, amb qui continua estrenyent vincles. El 2021 tornarà a comptar amb dos Desmosedici GP21 similars a les del conjunt oficial, on marxen els seus dos pilots els últims anys, Jack Miller i Pecco Bagnaia.

Al seu lloc arriben un veterà i un debutant. Johann Zarco va ser promogut des de l?Avintia i comptarà amb contracte directe amb Ducati, igual que Jorge Martín. El campió del món de Moto3 el 2018 aterra després de dues temporades a Moto2.

“Estem llestos”, va dir el director de l’equip Pramac, Paolo Campinoti. “Aquest és un any molt important per a nosaltres perquè és la 20a temporada de Pramac Racing a MotoGP. És un gran èxit tenint en compte que tot va començar com una diversió i ara hem crescut fins a convertir-nos en un equip molt fort que esperem seguir així”.

“Estem molt contents perquè aquest any tindrem quatre pilots amb què celebrar. Va ser un gran èxit enviar tant Pecco com Jack a l’equip oficial de Ducati”.

“Al mateix temps, estem orgullosos de donar la benvinguda a dos grans pilots, Jorge Martín i Johann Zarco, a la família Pramac aquest any. Martín és un debutant amb un gran talent, mentre que Zarco té molta experiència”.

Jorge Martín y Johann Zarco con las Ducati Desmosedici GP21 del Pramac para MotoGP 2021